Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Successful food costing and portion control : a modern guide to profitable catering management / by Henry Smith

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    S65 1964
     
    26294 (Shelf),BOK
    Smith, Henry

         Successful food costing and portion control : a modern guide to profitable catering management. - London , 1964.

         100 p. ; 25 cm.

         ISBN T000057083.
         
         1. Cost control.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    26294ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top