Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Kedelai dijadikan lebih bergizi : hasil fermentasi / olehS. E. Mulyokusumo

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP371.44
    .M85 1979
     
    162183 (Shelf),BOK
    Mulyokusumo, Sudigdo E

         Kedelai dijadikan lebih bergizi : hasil fermentasi. - Bandung , 1979.

         79 m.s. : il. ; 18 cm.

         ISBN T000057045.
         
         1. Fermentation 2. Fermented foods.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    162183ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top