Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The complete book of meat / edited by F. Gerrard and F. J. Mallion

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX749
    .C6 1980
     
    260808 (Withdrawn),BOK
    The complete book of meat. - London , 1980.

         624 p. : ill. ; 21 cm.

         ISBN 0900778172.
         
         1. Cookery (Meat).I. Mallion,F. J II. Gerrard,F III. Title
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    260808WithdrawnPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    261958ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top