Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The complete guide to the art of modern cookery / by A. Escoffier translated by H. L. Cracknell and R. J. Kaufmann

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX651
    .E836 1987
     
    261923 (Shelf),BOK
    Escoffier, Auguste

         The complete guide to the art of modern cookery. - London , 1987.

         646 p. ; 26 cm.
         Original title: Le guide culinaire.

         ISBN T000047981.
         
         1. Cookery 2. Cookery, French.I. Cracknell, H. L. II. Kaufmann, R. J. III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    261923ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top