Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

A guide to modern cookery / G.A Escoffier with an introduction by E. Herbodeau

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX717.H26 1965
     
    41683 (Shelf),BOK
    ESCOFFIER, G. A

         A guide to modern cookery. - London , 1965.

         xv, 840 p ; 23 cm.

         ISBN 0434239003.
         
         1. Cookery.I. HERBODEAU, Eugene II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    41683ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top