Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Instructor's guide for the teaching of professional cooking / by Le Roi A. Folsom

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX651
    .F657 1967
     
    35004 (Shelf),BOK
    Folsom, Le Roi A.

         Instructor's guide for the teaching of professional cooking. - [n.p.] , 1967.

         273 p. ; 24 cm.

         ISBN T000046535.
         
         1. Food service.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    35004ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top