Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

CHEMISTRY OF SULPHUR DIOXIDE IN FOODS / B.L. WEDZICHA, Procter Department of Food Science, University of Leeds, UK

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX553.S85
    W43 1984
     
    286275 (Shelf),BOK
    Wedzicha, B. L

         CHEMISTRY OF SULPHUR DIOXIDE IN FOODS.

         381 pages : illustrations ; 24 cm.

         ISBN 0853342679.
         
         1. Sulphur dioxide 2. Food - Composition 3. Food - Analysis.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    286275ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    338791ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top